Jdi na obsah Jdi na menu

Články

Příspěvky

WYG 2018 v cyklotrialu – Lazzate, Itálie

Lazzate je malé městečko nedaleko Milána v regionu Lombardie. Toto poklidné a sluncem zalité místo se stalo ve dnech 3. 8. 2018 – 5. 8. 2018 dějištěm Světových her mládeže v cyklotrialu. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Články

Další zimní závod - Prusice

11.3.17 se jel další přípravný závod po zimní pauze. Halu v Prusicích pořadatelé připravili krásně takže poježdění i podívání stálo za to. Výprava probíhala asi následovně:

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Články

Blansko pod útokem růžových sarančat

Tak jsme si v neděli zajeli na další závod do Blanska. Opět jsme byli zvědaví, co nám parta biketrialových nadšenců kolem Jirky Sehnala a Vaška Koláře připravila za překvapení a co za špeky připravili v jejich nově zrekonstruovaném trialparku pro ty naše „pusiny“.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Články

Úpravy trialparku

Tak nastal čas na první pořádnou brigádu v trialparku. Vedle starého známého místečka pro překážky (před okýnkem s kafíčkem) máme k dispozici již od podzimu poměrně solidní "louku" - kde už teď místo trávy rostou v různých vzdálenostech a výškách poměrně velké kameny wink

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Články

Velký, větší, největší a ještě větší.(kámen, šutr, balvan)

Týden po slunečném závodě v Hamrech, nás o týden později čekaly ještě slunečnější závody v Brně. Pokud vás zajímá, jak tento závod vypadal z pohledu jezdce a rodiče kategorie Poussine, tak se klidně posaďte, případně si lehněte, pokud tohle čtete na mobilu či tabletu.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Články

Hamry v oranžových šipkách

Už je to pěkně dlouho co jsem psal článek Růžovky pod Sionem a tak jsem se rozhodl, že vás oblažím dalšími řádky z textového editoru, kterému nebudu dělat reklamu, protože Word bytostně nesnáším.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Články

Handicap jako výzva

Po dohodě zveřejňuji dost osobní shrnutí sezóny r. 2015 od našeho dobrého kamaráda Tády Kříže. Mohla by to být motivace pro mnoho jezdců které někdy slyšíme říkat "to nejde". Však posuďte sami........

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Články

Růžovky pod Sionem

I když se může podle nadpisu zdát, že půjde o hodnocení houbařských aktivit, tak tyhle „Růžovky“ by  jste pod listím v lese u hradu Sion hledali marně. Jde o momentálně nejvíc a nejvyrovnaněji obsazenou kategorii, letošního biketrialového seriálu.  Pokusím se krátce popsat tento závod z pohledu rodiče.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Články